Monday, May 27, 2013

LAST FAREWELL - part one

Assalamualaikum.
Busy woiii busy busy busy. Namun masih menyempat ke Sunway, Abang Burn, Alam dan lain lain. Kahkah apa nak jadi kau ni.

Aku teringin nak main ice skating sebab tak pernah main. Yelah Malaysia bukan bersalji pun. Kalau bersalji sejuk bagai boleh juga skate atas Tasik Cempaka. Tetapi sudah ditakdirkan aku perlu menangguhkan hajat tersebut ke lain waktu. Hal ini kerana sebelum ke Sunway aku singgah Shah Alam dulu nak jumpa pakcik aku untuk uruskan hal dokumen blablabla. Camni la bila makpak tiada di rumah, So sesampainya aku di sana pukul 1 , mereka pun habis dah main. Sobs. Pergi beli aiskrim tenangkan diri haha.

Sampai Sunway lak melilau cari kanak kanak tu, depa pun melilau lilau cari aku. Aku jalan sejengkal, terus bebunyik phone pinjam aku ni semuanya dari orang berbeza. Awwww caring siot korang haha. Seharian gak aku dengar opening Fairy Tail. Phone pinjam kan, semua opening anime je ade dalam SD.






Aku siyes kurang mantap bab recalling and penceritaan semula lagi lagi kalau dah berhari-hari gini. Tapi aku mesti rindu korang gegilos punya. Haritu memang penat nak mam but I have fun :) Aku dah rasa kegilaan shopping piqin hahaha ayah kau mesti penyabar layan anak anak dara beliau reramai. Salute you uncle. Tetibah. 

Situasi di Chicken Rice Shop. Kitorang tunggu dekat meja depan sebab selalu restoran ginih akan ade usher bawak ke seat. Ewah usher kau. Kemudian kami pun tanya tanyalah set ape makanan ape ade ah semua tanya lah.
Akak, kalau set ni air ape ade?
Ade ayam green curry ni semua customer suka blablabla
Kalau air ape pulak kak?
Ayam ni lah yang tengah promosi sekarang blabla
Akak, air ape?
Ayam blablablabla ..
Jom bincang kat dalam.

-_- aku tau lah name pun chicken rice shop.

satu jelah nak cakap. Jojo adalah queen camwhore sebenar. Ini hanya teaser ya. Banyak lagi aksi beliau namun ianya akan menjadi koleksi peribadi sekian arigatou gozaimasu.

1 comment:

  1. Okey gelak gila kot bila recall pasal kari ayam tu hahah

    ReplyDelete

perkembangan terkini

wish me luck for second sem in my first year. no scratch that. pray for me. and my friends.

sayang korang, serius.

sayang korang, serius.