Tuesday, June 11, 2013

My girl turns 18 :)

Assalamualaikummm
ehemm harini hari spesel untuk my dearest friend Nazirul Sarah :) papehal pun terima kasih kepada wifi bangunan tamhidi. kerana andalah post ini mampu dijayakan walaupun tpakse pinjam fon Kila sebab si Y ni tetibah buat hal. Ah lembab tol pakai fon tach sana sini -_-
 Tengs gak untuk Kila

Happy birthday selamat hari lahir omedeto tanjyoubi dan sebagainya kepadamu. Aku tak berape reti nak tulis karang post yang menyentuh lubuk hati which is kau punye specialty en Ajie oiii. May ALLAH bless and ease everything for you and famely. Aku memang ingat kau as a very good friend good listener and kitorang semua sayang habis kat kau. Awwwww kemain aku. Serious face.

Nanti kau masuk GMI and feeling feeling dewase jaga diri bebaik tauuuu. Kahwin ajak kahkah. Kalau nak borak just call me maybe mesej sms sume boleh sajaaa aku mesti layan punye. Hehe jangan lost contact sebab one is never too busy for their friend. Baiklah banyak lagi nak bebel sebenarnyah tetapi lecturer bio gua sudah tiba beliau memang punctual you.

Till then, uhibbuki fillah :)

1 comment:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

perkembangan terkini

wish me luck for second sem in my first year. no scratch that. pray for me. and my friends.

sayang korang, serius.

sayang korang, serius.