Saturday, July 13, 2013

Swift update

Salam semuanya. Salam Ramadhan al-Mubarak. Lets all pray and strive to be a succesful student in this 'fast-track foundation' in University of Ramadhan :D

Sebulan rupenye tak bukak blogger ni. Last balik rumah langsung tak teringat nak bukak *bajet busy*. Sedap aku bace updates kawan kawan aku kat blog ni. Tapi yelah banyak rupenye aku tertinggal pasal korang ni. Syokk Sya Iz gi Bagan Lalang bagai amboi beliau. Pastu syok gak Pya Miyek Jojo Jijie sume pergi KOT, aku dah nak pergi Maahad da time KOT tapi ingatkan takde sape pergi soooo duduk dendiam je kat KKNC. Eyyyy kalau tau deme ade dah lame aku race Myvi dari Nilai tu. Aku rase kalau buat Twitter baru ter-catch up lebih sebab semua pun update sane. Eh eh ehhhh nampak niat tak di situ kahkah

Mungkin kerana sedikit faktor stress atau aku baru realize pressure as tamhidi students, minggu ni tetibah menggila nak balik rumah padahal next week ade 4quiz. Haha uols shae da pandai homesick sekarang. Shae gituhhh --__-- Sebagai manusia, mula la aku terkenang zaman sekolah dulu, mula la nak merepek nak sekolah balik. sebagai manusia, semua pun tak puas puas hoiiii. Then tetibas umi wa bilang bahawa balik kampung 7 Ogos sampai 17 Ogos. Guwa pun mentalbreakdown sebab guwa cuti 3 Ogos sampai 11 Ogos sahaja makanya hanya sempat ku berkampungan selama 4/5 hari kendian balik Bangi sensorang kendian balik Nilai sensorang. Eh ke Nilai aku sentiasa berseorangan. 

Tetiba meluah perasaan pulak katsini. Lain macam aku sekarang. K bye salam.

4 comments:

  1. Wak, kita sama nasib wooo. Kena balik mmu sensorang lepas raya dari kedah nanti sobs

    ReplyDelete
  2. sume sensorang sekarang wuwuww k jaie tengkiu :D

    ReplyDelete

perkembangan terkini

wish me luck for second sem in my first year. no scratch that. pray for me. and my friends.

sayang korang, serius.

sayang korang, serius.